#malaysia

ADVERTISEMENT

Every movement has meaning, every action has reason. You too can be part of the success. Don't wait, Start register now. You too can be part of the success. Persatuan Insan Istimewa IMC Selangor Acc details: CIMB 8007402544 #malaysia #subangjaya #afcmalaysia #faizaltahir #mymaybank #rhbmalaysia #hsbcmalaysia #banknegaramalaysia #malaysiaubah #syedsaddiq #kbs #rakyatmalaysiaprihatin #tonyfernandes #richman #kinddonors #budiman #malaysia #subangjaya #puchong #selangor #sukan #giveback #blindfootball #malaysia #unicefmalaysia #iamFaithmen #UntukMalaysia #axa #kindmalaysia2018 #my_softcore #datosrijessylai #wtwoworlds #leechongweiofficial .


0💬Normal

Nighttime in Penang. Views from my front door. #expatlife #expatpenang #cityscape #nighttime #allthelights #penang #malaysia


0💬Normal

sweet❤ @sarawijayanto @_demianaditya_ #Diarymisterisara #DMS#malaysia #Horror #misteri


0💬Normal

✨PINJAMAN PERIBADI KL/SELANGOR✨ Customer kerja swasta.Apply loan Rm3000 dapat penuh Rm3000 , Proses dalam 1 jam sahaja . ❌No Deposit ❌No Upfront ✔ Pembayaran balik yg fleksibel ✔Loan dapat penuh call/whatsapp : 0173896394📱 atau boleh click link di bio @personal_kl_selangor . . #putrajaya #malaysia #kualalumpur #cyberjaya #selangor #shahalam #bangi #kajang #sungaiway #cheras #puchong #damansara #bandarbarubangi #damansara #kl #sayajual #upm #instagram #kinrara #serikembangan #subangjaya #mensfashion #barber #rrabstarbuzz #balakong #serdang #ampang #srikembangan #bukitjalil #klangvalley


0💬Normal

New Ready Tunik Batik IDR 80.000 . . Bahan Katun Size M,L,XL,XXL Follow @batikkita.pekalongan . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📱WA Order : 089619783220/Klik Link Di Bio 👜Shopee : Batikkita.pekalongan 📍Pekalongan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #tunikbatik #batikcouple #blousebatik #kebayabatik #batikmurah #batikmodern #batikwisuda #kebayawisuda #batikmurahberkualitas #batikpekalongan #batiksurakata #batikkitapekalongan #batiktunik #kemejabatik #hembatik #batikjogja #sumatra #malaysia #hongkong #bali #jawa #suamtra #sulawesi #papua


0💬Normal

Sang Suria nama di beri . . Di lengkapi dengan Juweeta dan sri kandi Agak agak bila nak keluar lipmatte ni? InshaAllah tak lama lagi. Nanti cubalah , pasti jatuh hati ❤️ #KaynCosmetic Tak sabarnyelahhh! . . #lipmatte #kayncosmetic #comingsoon #bibircantik #bibirsexy #bibirkering #malaysia #brunei #indonesia #singapura #ekslusif #postageseluruhmalaysia #liker #like200like #like20million


0💬Normal

- Jatuh tidak semestinya gagal - 🌹🌹🌹 Tag sahabat anda - - - Jangan lupa like 👍🏻 || comment 💬 || dan share 💚 . #nasihat #advice #peringatan #diari #cikmeow #teladan #ingatan #pesan #pesanan #hikmah #katakata #islam #islamituindah #quotes #malaysia #selangor #viral #kisah


0💬Normal

Tag someone !!🦄💜 @lia.vids._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ recommend use 🎧 save ? Oke Repost ?¿ tag la.. penat min buat vid _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . . . Nak vid? Dw la fast save😌❗ . . . . . . . . #lagujiwang❤😭 #liavid #explore #ayatcinta #ayatsedih #sedih #sayang #rindu #hatersgonnahate #flflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfl #pasrah #ayatpasrah #cinta #tiktokslowmo #slowmotion #slowmoqueen #likeforlikes #remix #malaysia #indonesia #gelekpadu #jiwangofficial #jiwangvideo #videoremix #cedis #brokenheart #gelek #heartbroken #sedihbanget😭


0💬Normal

Produk pemutih gigi & perawatan gigi : 1. Super Whitening Teeth Toothpaste Pasta gigi 100 persen herbal alami terbuat dari ekstrak tea tree oil, ekstrak melaleuva altemifolia sebagai antiseptik, anti-infeksi dan anti-inflamasi yang dapat mencegah infeksi gigi, peradangan gusi & gusi berdarah. Ekstrak tanaman Chrysanthemum Morifolium yang merupakan bahan alami pemutih gigi, bahan utama nya adalah red algae yang berfungsi untuk memberikan nafas segar & mencegah bau mulut. Fungsi : - memutihkan gigi lebih cepat daripada pasta gigi lain - mencegah pedarangan mulut, menghilangkan karang gigi, mencegah gusi berdarah, bau mulut, mengobati gigi sensitif & melawan pembusukan gigi - meningkatkan kekerasan gigi dalam melawan zat asam WA:088224376691 #teethwhitening #malaysia #singapore #vietnam #kalimantan #jakarta #riau #makasar #papua #bandung #gigiputih #medan #bandung #hijab #hijabers #makanan #surabaya


0💬Normal

𝚝𝚘𝚙𝚔𝚘🌼 𝚔𝚎𝚝𝚝𝚒𝚔✌️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 𝚓𝚊𝚔𝚜𝚊 𝚓𝚘𝚗 𝚐𝚊𝚗𝚊 𝚕𝚒𝚔𝚎❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #black #blakelively #exo #blackdragon #kamen #kanyewest #netflix #nygiants #giga #lashes #maps #planets #karasevda #karla #kanban #banana #monkey #dacha #laiktaim #iloveyou #instagram #komment #youtube #tarot #tarasutaria #asia #bekap #lakhany #vartolu #malaysia


0💬Normal

Beautiful Indian Designer Dress To let go for RM 150 Size M to L Unused or brand new Bought in India #labonitaviajera #malaysia


0💬Normal

🔥T-shirt murah2🔥 . ☑️Price:rm28 :Lengan pnjg (+rm10) ☑️Kain:Cotton💯 ☑️Saiz:(XS-5XL) ☑️Baju boleh design sendiri😎 ☑️Free Postage😉 ☑️Cod:Pasir Gudang . Murah2 je utk awak semua😚 #tshirtmurah #tshirtcouple #tshirtmalaysia #tshirt #tshirtcouplemalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #johor #melaka #kelantan  #perak #terengganu #kedah #pahang #malaysia #upsi #unikl #utm


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

- Bangkitlah dari mimpi - 🌹🌹🌹 Tag sahabat anda - - - Jangan lupa like 👍🏻 || comment 💬 || dan share 💚 . #nasihat #advice #peringatan #diari #cikmeow #teladan #ingatan #pesan #pesanan #hikmah #katakata #islam #islamituindah #quotes #malaysia #selangor #viral #kisah


0💬Normal

New Ready Tunik Batik IDR 75.000 . . Bahan Katun Size M,L,XL,XXL Follow @batikkita.pekalongan . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📱WA Order : 089619783220/Klik Link Di Bio 👜Shopee : Batikkita.pekalongan 📍Pekalongan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #tunikbatik #batikcouple #blousebatik #kebayabatik #batikmurah #batikmodern #batikwisuda #kebayawisuda #batikmurahberkualitas #batikpekalongan #batiksurakata #batikkitapekalongan #batiktunik #kemejabatik #hembatik #batikjogja #sumatra #malaysia #hongkong #bali #jawa #suamtra #sulawesi #papua


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

Produk pemutih gigi & perawatan gigi : 1. Super Whitening Teeth Toothpaste Pasta gigi 100 persen herbal alami terbuat dari ekstrak tea tree oil, ekstrak melaleuva altemifolia sebagai antiseptik, anti-infeksi dan anti-inflamasi yang dapat mencegah infeksi gigi, peradangan gusi & gusi berdarah. Ekstrak tanaman Chrysanthemum Morifolium yang merupakan bahan alami pemutih gigi, bahan utama nya adalah red algae yang berfungsi untuk memberikan nafas segar & mencegah bau mulut. Fungsi : - memutihkan gigi lebih cepat daripada pasta gigi lain - mencegah pedarangan mulut, menghilangkan karang gigi, mencegah gusi berdarah, bau mulut, mengobati gigi sensitif & melawan pembusukan gigi - meningkatkan kekerasan gigi dalam melawan zat asam WA:088224376691 #teethwhitening #malaysia #singapore #vietnam #kalimantan #jakarta #riau #makasar #papua #bandung #gigiputih #medan #bandung #hijab #hijabers #makanan #surabaya


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

♥️ Double Tap If You Love It ♥️ . . . 📸:- @blade.city


1💬Normal

Tumbuh tinggi itu sangat dibutuhkan buat siapapun, tua, muda semua pasti ingin punya tubuh yang tinggi... KEUNTUNGAN BERTUBUH TINGGI : 👉Dibutuhkan banyak orang 👉Terlihat lebih gagah/mempesona 👉Terlihat lebih tampan/cantik 👉Memenuhi syarat dalam beberapa hal penting 👉Lebih menarik perhatian NUTRISI & METODE MENINGGIKAN BADAN 100% terpercaya by @peninggi.store_id Keunggulan Paket @peninggi.store_id 👉 Meninggikan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami 👉 Memadatkan Tulang dan Merangsang Pertumbuhan Tulang 👉 Terbuat dari Kalsium Organik dengan Penyerapan Terbaik di Dunia 👉 Mengandung Multivitamin Zinc, Vitamin D dan Berbagai Nutrisi untuk membantu Pertumbuhan - Aman Tanpa Efek Samping (MUI,BPOM,GMP) 👉 Bisa dikonsumsi dari usia 12 - 35 Tahun untuk Menambahkan Tinggi Badan Umur Anda bukan Penghambat untuk Menaikkan Tinggi Badan loh FREE KONSULTASI 👇👇👇 📲 WA: 082119556474 #peninggibadan #obatpeninggibadan #obatpeninggibadanalami #peninggibadanalami #peninggibadanmurah #nutrisipeninggibadan #lagiviral #indonesia #nutrisipeninggi #obattinggi #obattinggibadan #terapitinggi #terapitinggibadan #like4like #jktinfo #ngakakkocak #olahragapeninggibadan #carameninggikanbadan #metodemeninggikanbadan #jakarta #singapura #malaysia #lfll


0💬Normal

One leg double cross. Jumprope 15-30minutes #jumprope #challenge #fitness #malaysia


0💬Normal

Satay on Jalan Petaling - Kuala Lumpur, Malaysia (November 2019) #satay #jalanpetaling #kualalumpur #malaysia #streetfood


0💬Normal

Produk pemutih gigi & perawatan gigi : 1. Super Whitening Teeth Toothpaste Pasta gigi 100 persen herbal alami terbuat dari ekstrak tea tree oil, ekstrak melaleuva altemifolia sebagai antiseptik, anti-infeksi dan anti-inflamasi yang dapat mencegah infeksi gigi, peradangan gusi & gusi berdarah. Ekstrak tanaman Chrysanthemum Morifolium yang merupakan bahan alami pemutih gigi, bahan utama nya adalah red algae yang berfungsi untuk memberikan nafas segar & mencegah bau mulut. Fungsi : - memutihkan gigi lebih cepat daripada pasta gigi lain - mencegah pedarangan mulut, menghilangkan karang gigi, mencegah gusi berdarah, bau mulut, mengobati gigi sensitif & melawan pembusukan gigi - meningkatkan kekerasan gigi dalam melawan zat asam WA:088224376691 #teethwhitening #malaysia #singapore #vietnam #kalimantan #jakarta #riau #makasar #papua #bandung #gigiputih #medan #bandung #hijab #hijabers #makanan #surabaya


0💬Normal

Follow me for more 😘Cc la famile j'espère que vous allez bien 😘😘nouvelle commande💗💗💜💜💛 #art #painting #paintings #fimoart #fimocreation #fimoclayart #fimoclay #fimocreations #fimo #clay #clayart #polymerclayjewelry #polymerclay #pinterest #panda #panda #pandas #keyrings #keychain #korea #japan #malaysia #followforfollowback #follow #likeforlikes #likes #creative #handmade #cute #500


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

So excited planning the tours for our Singapore, Malaysia, Thailand group in April! #islandgirltravelandvacations #travelplanner #singapore #malaysia #kualalumpur #bangkok #kohsamui #letsgo #travel #travelphotography #instatravel #travelagent


0💬Normal

- Mulakan hari dengan senyuman - 🌹🌹🌹 Tag sahabat anda - - - Jangan lupa like 👍🏻 || comment 💬 || dan share 💚 . #nasihat #advice #peringatan #diari #cikmeow #teladan #ingatan #pesan #pesanan #hikmah #katakata #islam #islamituindah #quotes #malaysia #selangor #viral #kisah


0💬Normal

CUSTOM TEAM JERSEY FOR PAC FT🔥 . . Let us customize your dream team jersey!We promise u top quality finishing, reasonable price and fast as flash delivery time ⚡️ . . Contact us at +60174744987 and get your jersey consultation with our expert 💯 . . Thank You PAC FT ! ———————————————————————— #TeamKovra #KeepActive#Kovra #kovrajersey #kovrasublimation #kovracustom #sublimationjersey #sublimation #customsublimation #jersi #jersimurah #jersicustom #customjersey #malaysiajersey #brandlokal #Jersey #esports #gaming #gamingjersey #dota2 #pubg #csgo #mobilelegends #fifa20 #sepaktakraw #malaysia #mpfl #astroarena #


0💬Normal

Memang mengejutkan pemergian Ashraf ni.. Lagi sedih bila kebetulan isteri dia nyanyi lagu perpisahan malam sebelum dia pergi 😢😢 Video selanjutnya, layari : https://youtu.be/CVcAhNUC2Sg #esletop #erinskaura #kisahdunia #trending #pemergianselamanya #meninggaldunia #sedih #ashrafsinclair #bungacitralestari #noahsinclair #BCL #malaysia #indonesia #alfatihah


1💬Normal

DIY 不倒翁,南方松,17鍵拇指琴 DIY, Pine wood, 17 keys kalimba #卡林巴 #拇指琴 #Kalimba #ThumbPiano #Malaysia #马来西亚 #馬來西亞 #Kalimbiex #MIT #MadeInTaiwan #Pangolin #音樂 #樂器 #音乐 #乐器 #music #MusicInstrument #Instrument #Muzik #AlatMuzik #PineWood #Pine #南方松 #松木 #松 #板式 #DIY #DoItYourself


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

HALAL INFO: WITH BIRYANI AND RICE BALLS, MALAYSIA AIMS FOR HALAL #OLYMPIC GOLD A small factory in #Malaysia's capital is preparing thousands of ready-to-eat #halal meals, from fried rice to chicken biryani, to be shipped off to #Japan for 2020's biggest sporting event. #Haenmar #HaenmarConsultancy #Jakim #Islam #Muslim #ハラール #イスラム #ムスリム #japantoday https://japantoday.com/category/2020-tokyo-olympics/with-biryani-and-rice-balls-malaysia-aims-for-halal-olympic-gold


0💬Normal

💢Resepi Kuih Ubi kayu pelangi💢 1. 1kg ubi kayu 2. kelapa parut putih 2gengam 3. Serbuk agar2 yg tiada pewarna (clear) 4. Gula 5. Garam 6. 150 ml Santan kara 7. Pewarna 💖Cara2. 1.Potong kecil2 di blend dngn sedikit air.. Perah buang airnya dngn menggunakan penapis kain. (jngn terlalu kering)air y di perah biarkan di dlm bekas jangan di buang.. Biarkan seketika.. Akan ada mendapan ubi kayu. Buang air bahagian atas.. Ambil mendapan ubi kayu td gaul dngn ubi kayu yg di perah td.. Gaul sebati 2.panaskan pengukus. 3.sediakan bekas atau loyang.. Lapik plastik bg memudahkan utk keluarkan kuih. 4.Satukan semua bahan no1, 2, 3 dan 6. Gaul sebati. 5. Bahagikan kepada 3 bekas utk di warnakan dan di perasakan. 6.lapisan bawah hijau.. Ditambah gula ( manis) 7. Lapisan kuning tambah garam (masin) 8. lapisan pink tambah gula (manis) Anda boleh gunakan apa2 warna y anda suka.. Terpulang. 💞Cara utk kukus..💞 Lapisan hijau ratakan di dlm bekas atau loyang.. Kukus 10 minit... Angkat masukkan warna kuning ratakan dan kukus 10 minit... Dan seterusnya warna pink.. Kukus sampai masak. Dah masak.. Kluarkan dr pengukus biar kuih betul2 sejuk sebelum di potong. Potong gaul dngn kelapa parut + garam sikit. 👉🏻Utk elak cepat basi.. Kelapa parut di kukus sebentar. 👉🏻 Serbuk agar Keluaran Nazri sy gne 1Paket 10g tu tak abis pun.. Berbaki dlm 1sd. Kredit: Qiha Farisya #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan


0💬Normal

❗️❗️MIX & MATCH SET FOR RM 78 ONLY❗️❗️ . . 1 SET RM 78 All exclude postage! . - Material Top: Crepe Material Skirt: Mix Cotton Size: Freesize fit L . . Berminat? Whatsapp terus, click link di bio, fast reply k! 😘 . #bajumurah #pleatedskirtmurah #blousemurah #blousemalaysia #bajukerja #palazomurah #skirtmurah #bajumurahmalaysia #malaysia #sayajualbaju #bazarpaknil #sayajual #baju4rm100 #gerobokwonda #popular #likelike


0💬Normal

‼️NEW ARRIVAL‼️ . 💯BAG SUPREME💯 🛑LIMITED EDITION 🛑GRADE COPY ORI 1:1 🛑RESTOCK . HARGA ASAL 🙀RM 95🙀 . TETAPI MIN JUAL ‼️RM70 SAHAJA‼️ . STOCK DH XBANYAK GUYS,SAPA CEPAT DIA DAPAT 😘 . BERMINAT? CLICK JE LINK DI BIO😘 . #Bagmurah #baglawa #bagmalaysia #bagmurahmalaysia #bagstore #bagriders #bag #bagcantik #bagforsale #bagsforsale #bagmalaysia #bagmalaysiamurah #bagmalaysiaonline #pouchbagmalaysia #totebag #malaysia #kedahseratarata #barangmurah


0💬Normal

Tgh buat price list harga photo printing ada special price utk PHOTOGRAPHER!!!! Kedai Kamera dan Gambar BWS #fujifilm #fuji #photo #printing #kedaigambar #penang #nibongtebal #paritbuntar #malaysia


0💬Normal

❗️❗️MIX & MATCH SET FOR RM 78 ONLY❗️❗️ . . 1 SET RM 78 All exclude postage! . - Material Top: Crepe Material Skirt: Mix Cotton Size: Freesize fit L . . Berminat? Whatsapp terus, click link di bio, fast reply k! 😘 . #bajumurah #pleatedskirtmurah #blousemurah #blousemalaysia #bajukerja #palazomurah #skirtmurah #bajumurahmalaysia #malaysia #sayajualbaju #bazarpaknil #sayajual #baju4rm100 #gerobokwonda #popular #likelike


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

Tgh buat price list harga photo printing ada special price utk PHOTOGRAPHER!!!! Kedai Kamera dan Gambar BWS #fujifilm #fuji #photo #printing #kedaigambar #penang #nibongtebal #paritbuntar #malaysia


0💬Normal

Tgh buat price list harga photo printing ada special price utk PHOTOGRAPHER!!!! Kedai Kamera dan Gambar BWS #fujifilm #fuji #photo #printing #kedaigambar #penang #nibongtebal #paritbuntar #malaysia


0💬Normal

READY STOCK 🌺FASHION SLING BAG SIZE : 20CM x 18CM x 7CM 💰RM30SM/RM32SS 📮FREE POS . #ayattwitter #akaktwitter #ayatttwitter #posttwitter #lawakhambar #ayatsocmed #nakbebel #nakfakta #lawakhangit #malaysia #ayatsentap


0💬Normal

U know you are on the right track when you become uninterested in looking back . . . #4b11 #lancerlife #inspira #whitelancer #lancer #malaysia #lowered #slammed #carlifestyle #mivec #lancergt #passion #carlover #lancerlover #mcc


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

Sarah and Azfar Wedding Day ✨


1💬Normal

Sultan Salahuddin Abdul Aziz Mosque #mosque #bluemosque #malaysia #kl #kualalumpur


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal

LIKE ⚫ COMMENT ⚫ TAG IF YOU WANT TO WIN OUR GIVEAWAY 🎉🎉🎉 . PROMO!!! Diskaun sehingga RM35 KAW-KAW! Wahhh! Lawa gila ni bossku 🎉🎉🎉 Mana nak dpt harga mcm ni? . . Korang! Sekarang tengah PROMOSI GILA GILA ! Harga biasa rm120, sekarang RM85 untuk 5 terawal sahaja! Sape cepat dia dapat! Memang gila kan? Haaa korang ws admin 011 19819965 atau tekan link di bio ig untuk fast reply! Saiz 41-45 yang ada sekarang! Tapi stock sangat limited ,sape cepat dye dapat lah!🤗 Kualiti 💯 as the picture! . . #sneakers #sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #sneakershoes #kasutsukan #kasutmurah #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaysia #kasutmurahmy #kasutsukanmurahmalaysia #maluapabossku #terbaikbossku #Malaysia #likeforlikes #like4likes #like #likeforfollow #likeforlikeback #follow #followforfollowback #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #bazarpaknil


0💬Normal

✈️OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️ 10-14DAYS ARRIVALS ✨PREMIUM QUALITY BOUTIQUE 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨INSTALLMENT 3X ✨DEPOSIT RM300✨WHATSAPP http://www.wasap.my/60169374475 ✨WECHAT ID 👉🏻fookchoy9916 ✨INSTAGRAM 👉🏻NOR_AIEN95 ✨FACEBOOK 👉🏻NOR AIN #sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kotabharu #viral #kelantan #johor #pemborongchina #2020goals


0💬Normal


1💬Normal

Kita kena takut dengan Allah sebab Allah Maha berkuasa bila kita di dalam kubur Allah memberi hukuman yang paling berat kepada orang² yang mungkir janji. . . . #gengkomik #komikmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawak #komiklawak #komik #malaysia #allahuakbar #meme #koleksikomikmalaysia #gengkomikmalaysia #likeforlikes #followers #follow


0💬Normal

#malappuram #kerala #💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 #kollam #thrissur #malaysia #home #homesweethome #wonderlust #way #🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻


36💬Normal

Next Page
ADVERTISEMENT